Chisinau, Moldova
migdal.md
De ce noi?
Noi oferim produse de inalta calitate si servicii excelente, la un competitiv si rezonabil pret.
Orele de lucru
Luni Inchis
Marti Inchis
Miercuri Inchis
Joi Inchis
Vineri Inchis
Simbata Inchis
Duminica Inchis
Migdal-P SA
Arta de a respecta traditiile.
Despre noi
"MIGDAL-P" S.A. este o companie ce include câteva complexe de vinificaţie. Activitatea sa de baza este producerea şi exportul vinurilor şi a altor băuturi alcoolice.

Scopul companiei este de a propaga cultura consumării vinului, popularizarea înaltelor performanţe ale vinului moldovenesc, dar şi grija faţă de sănătatea consumatorului.

Forma de organizare a companiei este societate pe acţiuni de tip închis.

Fiind unul dintre cei mai mari producători şi exportatori de vinuri din Moldova, compania dispune de performante unităţi de producere şi depozite dotate cu cel mai modern utilaj.

Amplasate în zone viticole distincte, unităţile de producere a companiei sunt defalcate sub formă de subdiviziuni, cum ar fi fabrica de vinuri din zona Hînceşti şi fabrica de vin situată în extremitatea zonei Sudice, sau vestitul „CHATEAU COJUŞNA” din zona codrilor.

Infrastructura de producere asigură controlul asupra tuturor etapelor de producere a vinului, iar profesionalismul şi fidelitatea specialiştilor constituie garanţia calităţii vinurilor noastre.

Compania investeşte resurse considerabile în proliferarea plantaţiilor viticole, deplasând treptat accentul de la exploatarea în comun cu gospodăriile ţărăneşti la deţinerea lor cu drept de proprietate. Astfel, compania deja a plantat 220 hectare de viţă-de-vie dintre cele mai faimoase în Europa ca: Merlot, Pinot-Noir, Bianca, Cabernet, Muscat şi Sauvignon. Dinamica cererii vinurilor cu marca „MIGDAL-P” arată că suprafeţele cu plantaţii de vie vor fi majorate până la cel puţin 600 hectare.

Merită de menţionat faptul că producţia fabricată în sezon se păstrează în depozitele de vinuri proprii, capacitatea cărora depăşeşte 1 milion de decalitri, iar 240 mii decalitri deja sunt stocate în beciurile companiei, numărul şi spaţiul cărora va fi considerabil mărit.

Turnarea vinului se face la 2 linii de turnare, moderne cu capacitatea de producere de 6 si 3 mii sticle pe oră. Pe an producându-se peste 14 milioane sticle. Bag-in-box –ele se toarnă la 2 linii automate. Pe an sunt produse nu mai puţin de un milion Bag-in-boxe.

Vinoteca de colecţie a companiei „MIGDAL-P” alcătuieşte 175 mii de sticle. Depozitele companiei permit de asemenea păstrarea producţiei de până la 600 mii de sticle împachetate înainte de expediere.

Producerea divinurilor s-a creat pe baza a 2 blocuri separate ale companiei. În ele sunt amplasate secţia de distilare, de păstrare, de combinare şi de prelucrare a divinurilor. Mândria companiei o constituie utilajul de distilare.

Pentru obţinerea distilării vinului au fost montate aparate veritabile de tip „Charantais” cu încălzire pe bază de gaz, produse în oraşul Cognac, Franţa, noi fiind primii din Moldova în acest sens. Suntem convinşi că acest fapt va permite obţinerea cu siguranţă a producţiei de calitate înaltă.

Păstrarea produsului distilat se face atât în butoaie de stejar cât şi în antale gigante de oţel inoxidabil, căptuşite din interior cu doagă de stejar. Volumul total de păstrare este de 12 mii dec.


În secţia cupaje se face combinarea divinurilor, şi prelucrarea lor cu scopul de a garanta stabilitatea şi aspectul comercial. Producerea divinului este un proces complicat şi îndelung, care necesită perseverenţă şi perspicacitate. Primul divin cu vârsta de 3 ani va fi gata în anul 2010. Divinurile cu vârsta de 5 şi 7 ani vor apărea în anii următori.

Sălile de degustare din subsolurile "CHATEAU COJUSNA" reprezintă adevărate maşini ale timpului, deoarece degustările se petrec în "epoca medievală", unde în liniştea galeriilor subterane veţi putea deveni realmente familiarizaţi cu vinurile propuse.

Managementul şi activitatea de producere sunt organizate într-un sistem vertical-integraţional, iar originalitatea şi calitatea fac parte din sarcinile primordiale ale companiei. Garantarea stabilităţii în asigurarea calităţii înalte şi atenţia faţă de cumpărători sunt considerate o prioritate pentru îndelungata cooperare cu partenerii noştri.

Este indispensabil că calitatea superioară stabilă a vinurilor să fie fortificată şi de sticle cu forme unice şi aspectuoase. De aceea în companie se stimulează inovaţiile oenologilor şi creaţiile altor specialişti. Drept rezultat, Compania deţine deja peste 85 de patente asupra mărcilor comerciale, unele din ele reuşind să devină foarte populare la muşterii, precum şi asupra unor mostre de vinuri industriale si diferitor inovaţii utilitare. Printre ele se numără şi originalele Bag-in-boxe şi seturile de Bag-in-boxe duble pentru 2 soiuri de vin, precum şi cele 7 sticle cu un design exclusivist.

În scopul obţinerii unei producţii de o calitate garantată cerinţelor şi în corespundere cu exigenţele securităţii în "MIGDAL-P" S.A. au fost introduse şi certificate Sistemul Managementului de Calitate, Sistemul Managementului Ecologic, Sistemul Managementului Securităţii Producţiei Alimentare în conformitate cu standardele internaţionale a seriei ISO-9001:2000, ISO-14001:2004 şi respectiv ISO-22000:2005.

Geografia comercializării vinurilor companiei "MIGDAL-P" S.A. este destul de vastă: aceasta include şi regiunea asiatică (Kazahstan, Kirghizia), şi ţările Baltice (Letonia, Lituania, Estonia), de asemenea Rusia, Belarus, şi Ucraina, precum şi Europa Centrală (România, Polonia, Cehia, Grecia, Germania), de asemenea şi Marea Britanie. Mândri de calitatea vinurilor noastre, în care am depus tot sufletul, orientaţi spre iniţierea de contacte cu cât mai mulţi parteneri de afaceri, râvnim inspirat la cucerirea noilor pieţi de desfacere.

Considerăm că veţi găsi în întreprinderea noastră un partener şi un producător de nădejde, iar vinurile noastre datorită vouă vor găsi cumpărătorul permanent în ţara voastră şi alte ţări.

Tradiţia vinului moldovenesc îşi are rădăcinile din cele mai vechi timpuri. Poporul care a trăit pe teritoriul Moldovei, deja în secolul al şaptelea înaintea erei noastre cunoştea secretul fabricării vinului. Poate de aceea vorbind despre caracterul lor înfocat, moldovenii susţin că prin venele lor nu curge sânge, ci adevăratul vin roşu.

Din punct de vedere climateric Moldova este influenţată de: continentul asiatic si de oceanul Atlantic, se învecinează la Nord si Nord-est cu munţii Carpaţi , la Sud cu Marea Neagră. În acelaşi timp nu lipsesc masivii înalţi acoperiţi cu păduri, întinsele văi, câmpiile de stepa la Sud - toate împreună luate formează variatele condiţii ale Moldovei. Moldova poate fi împărţită în patru zone ce se deosebesc prin condiţiile naturale.

Mai mult din jumătate din viile tării sunt concentrate în zonele de centru, sau zona de "codru", evidenţiată prin dealuri, păduri şi văi verzi. Configuraţia reliefului fereşte viile de iernile geroase si arşiţa verii. Toate acestea permit creşterea soiurilor de struguri albi pentru producerea vinurilor uşoare, cu o tentă de prospeţime.

În ultimii ani au obţinut popularitate vinurile combinate, dând gustului o nuanţă de prospeţime, exprimat prin aroma de flori. Printre ele se numără astfel de struguri ca "Feteasca", "Sauvignon", "Riesling", "Traminer Roz", "Cabernet". Vinurile roşii locale, obţinute din soiurile "Merlot" şi "Cabernet-Sauvignon", s-au bucurat de mai multe decoraţii la concursurile internaţionale.

Conform celor patru zone climaterice, toata Moldova este împărţită în 19 centre vinicole. Printre cele mai cunoscute sunt: "Codru", "Ciumai", "Cojusna", "Hîncesti", "Cricova" si "Purcari". În ţară predomină viticultura descoperită cu forma butaşilor "cu tulpina ridicată" ce ocupă mai mult de 70% din toata suprafaţa viilor. Vinurile moldoveneşti se deosebesc considerabil între ele. În dependenţă de sol, climă, modul de vinificare folosit în diversele regiuni vinicole, se obţin vinuri neobişnuit de specifice, distingându-se prin culoare, aromă, caracter şi stil.
Principale produse si servicii: -
Tipul companiei: Producator
Numarul de lucratori: mai mult de 50
Fondat in:

Contacte
Denumirea companiei Migdal-P SA
Adresa str.Al.Vlahuta, 9-A, 2
Oras/Sat Chisinau
Tara Moldova
Telefon 373-22-221630 / 221632
Website
Migdal-P SA
Arta de a respecta traditiile.